خواص دمنوش آویشن: 32 خاصیت جادویی بر سلامتی + طرز تهیه
خواص دمنوش آویشن برای بسیاری از ما آشناست. دمنوش آویشن به دلیل خاصیت خلط آور و فواید ضدعفونیکننده و ضدالتهابی خود به درمان طبیعی سرماخوردگی، گلودرد و سرفه بدل شده است. خواص چای آویشن برای کاهش استرس و اضطراب، درمان آکنه، سلامت دندان و لثه، بیماران MS، کاهش چربی خون، رفع کم حونی، سلامت استخوان، کاهش وزن و کاهش علائم درماتیت آتوپیک هم کاربرد دارد. همچنین نوشیدن این دمنوش گیاهی برای هضم غذا و درمان مشکلات گوارشی مثل گاز معده، نفخ، التهاب روده، دل درد، استفراغ و تهوع هم مفید است.
در این مطلب از وبلاگ آجیل فروشی حاجی بادومی به فواید دمنوش آویشن برای سلامتی پرداختهایم و از مزایای مصرف آن برای زنان، مردان و کودکان، بیماریهای پوستی، عفونت تنفسی و موارد دیگر صحبت کردهایم.
قدرت طبیعی چای آویشن ارگانیک بر سلامتی
دمنوش آویشن خاصیت خلط آور و ضد سرفه دارد. برای سرماخوردگی، عفونت ریه و مجاری تنفسی مفید است. مصرف چای آویشن برای رفع سوزش سر دل، نفخ، دل درد، دل پیچه و اسهال، حالت تهوع مؤثر است.
دمنوش گیاهی آویشن مزایای بسیاری برای بدن و تندرستی دارد. آویشن به خاطر اثرات تسکیندهندهاش برای سرماخوردگی و سرفه معروف است. دمنوش آویشن برای گوارش بهتر هم مفید است و میتواند اثرات آرامشبخش برای سیستم عصبی داشته باشد و سبب کاهش استرس شود.
قبل از مصرف چای آویشن برای هر یک از مشکلات و بیماریهای زیر حتماً با پزشک مشورت کنید و دقت کنید که خواص دمنوش آویشن به تنهایی نمیتواند درمان قطعی باشد.
اطلاعات تغذیهای چای آویشن
هر لیوان بزرگ چای آویشن (حاوی یک قاشق چای خوری آویشن در 355 میلیلیتر آب) از ارزش غذایی زیر برخوردار است:
- کالری: 4.4 کالری
- چربی: بسیار ناچیز
- کربوهیدرات: 196 میلی گرم
- فیبر: 112 میلی گرم
- پروتئین: 44 میلی گرم
- ویتامین آ: 1.9 میکرو گرم
- ویتامین سی: 1.3 میلی گرم
- آهن: 140 میکروگرم
- کلسیم: 3.2 میلی گرم
خواص دمنوش آویشن
کنترل فشار خون، تقویت سیستم ایمنی، کمک به سلامت دندان و لثه، کاهش استرس و آرامش اعصاب از جمله فواید دمنوش آویشن هستند.
آویشن گیاهی با خاصیت درمانی و دارویی است که مصرف آن به صورت دمنوش، عصاره یا روغن فواید زیادی برای سلامتی و درمان بیماریها دارد، در ادامه تعدادی از فواید چای آویشن را به شما معرفی میکنیم.
1. خواص دمنوش آویشن در کنترل و مدیریت فشار خون
یکی از مزایای دمنوش آویشن مدر بودن آن است؛ یعنی دمنوش آویشن با افزایش ادرار و دفع سدیم از بدن به کاهش فشار خون کمک میکند.
2. آویشن غنی از آنتیاکسیدانها
ترکیباتی مثل تیمول و فیتول موجود در آویشن آنتیاکسیدانهای مهمی هستند که به مقابلۀ بدن با استرس اکسیداتیو کمک میکنند. این مورد یکی از مهم ترین خواص دمنوش آویشن است.
3. تسکین سیستم گوارشی با چای آویشن
آویشن حاوی ترکیبات ضد میکروبی و ضد باکتریایی است. بنابراین نوشیدن چای آویشن با باکتریها و میکروبهای معده و روده مبارزه میکند و سبب تعادل میکروبیوم روده میشود.
تسکین دستگاه گوارش و رفع سوءهاضمه از دیگر فواید دمنوش آویشن برای گوارش است. باید اشاره کنیم که چای آویشن برای حالت تهوع و استفراغ هم مفید است.
4. تقویت سیستم ایمنی از خواص دمنوش آویشن
یکی از مهمترین فواید چای آویشن تقویت دستگاه ایمنی است. دمنوش آویشن ویتامین A و C و آنتیاکسیدان دارد و قادر است به مبارزه با عفونتها و رادیکالهای آزاد کمک کند.
5. آویشن و خواص ضدالتهابی آن
گیاه آویشن دارای ترکیبات فلاونوئیدی، تیمول و کارواکرول است و خاصیت ضدالتهابی دارد. بنابراین مصرف آن برای تسکین التهابات بدن مثل التهاب گلو مفید است.
6. تاثیرات مثبت آویشن بر سلامت پوست
آویشن با خاصیت ضدقارچی و ضدالتهابی برای سلامت پوست مفید است. میتوانید از خواص آویشن برای کاهش علائم درماتیت اتوپیک و درمان آکنه استفاده کنید
چای آویشن سرشار از آنتی اکسیدان است و نقش مهمی در سلامت پوست دارد. در اینجا باید به فواید دمنوش آویشن برای درماتیت آتوپیک و خواص آویشن برای درمان آکنه اشاره کنیم چرا که آویشن خاصیت آنتی باکتریال، ضدعفونی کننده و ضدالتهاب دارد و به درمان این نوع مشکلات پوستی کمک میکند.
7. رفع مشکلات تنفسی از خواص دمنوش آویشن
یکی از مزایای اصلی دمنوش آویشن کمک به بهبود سرماخوردگی و مشکلات تنفسی است. آویشن برای گرفتگی بینی، سرفه و گلودرد بسیار عالی است.
مصرف دمنوش آویشن برای افرادی که به عفونت تنفسی مبتلا شدهاند، بسیار مناسب است. از مزایای چای آویشن برای ریهها میتوانیم به رفع مشکلات تنفسی مثل گرفتگی بینی، سرفه و خس خس سینه، و کمک به درمان ذات الریه، برونشیت و سینوزیت باعث کاهش خلط گلو و پاکسازی دستگاه تنفسی میشود.
8. کاهش استرس از فواید چای آویشن
چای آویشن به دمنوش رفع استرس معروف است. کارشناسان میگویند ترکیبات فنولیک موجود در آویشن ممکن است اثرات ضداضطراب داشته باشد.
9. فواید دمنوش آویشن برای سرماخوردگی و درمان سرفه
یکی از آشناترین خواص دمنوش آویشن اثرات شفابخش آن بر علائم سرماخوردگی است. این دمنوش گیاهی سرشار از آنتیاکسیدان و ویتامین C است پس به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند. دمنوش آویشن برای گرفتگی بینی و زکام مفید است و با خاصیت ضدالتهابی خود به کاهش التهاب ریهها و مجاری تنفسی، و گلودرد کمک میکند.
10. خواص دمنوش آویشن برای درمان آکنه
آکنههای پوستی معمولا به دلیل وجود باکتریها ایجاد میشوند. خواص ضدباکتریایی دمنوش آویشن به مهار این باکتریها کمک کرده و با کاهش قرمزی و تورم پوست همراه خواهد بود. البته دقت داشته باشید که مصرف دمنوش به تنهایی نمیتواند درمانی برای آکنه باشد.
11. مزایای دمنوش آویشن در جلوگیری از بیماریهای قلبی عروقی
برای جلوگیری از بیماری قلبی عروقی بد نیست از خواص چای آویشن برای قلب استفاده کنید. دمنوش آویشن با خاصیت آنتیاکسیدانی، کمک به کاهش کلسترول بد خون و کاهش فشار خون میتواند از سلامت قلب و عروق خونی محافظت کند.
12. خواص دمنوش آویشن در حفظ سلامت دندان و لثه
رشد باکتریها در دهان باعث پوسیدگی دندانها میشود. دمنوش آویشن با خواص ضدباکتری و ضدمیکروبی خود میتواند رشد این باکتریها را مهار کرده و با سلامت دندان و لثه همراه باشد. بعلاوه شاید جالب باشد بدانید خاصیت آرامبخش دمنوش آویشن مشکلاتی مانند دندانقروچه را نیز میتواند کاهش دهد.
13. مبارزه با عفونتهای باکتریایی و قارچی با مصرف آویشن
تیمول و لیمونن دارای اثر ضدقارچی قوی هستند و به مبارزه با عفونتهای قارچی پوست و ناخن کمک میکنند. علاوه بر این، خواص دمنوش آویشن میتواند در مقابله با عفونتهای ریه و سیستم عصبی مثل ذاتالریه (پنومونی) یا مننژیت کمک کند.
14. خواص دمنوش آویشن در درمان بیماری آلزایمر و پارکینسون
برای مبارزه با انواع عفونت تنفسی، گوارشی و پوستی میتوانید از فواید آویشن بهره بگیرید. دمنوش آویشن برای لاغری، کاهش چربی خون، بهبود جریان خون و کمخونی هم مناسب است.
برای اثبات خواص درمانی دمنوش آویشن بر درمان آلزایمر و پارکینسون به تحقیقات بیشتری نیاز داریم اما به نظر میرسد این دمنوش گیاهی به دلیل داشتن تیمول میتواند از التهاب و آسیب ناشی از رادیکالهای آزاد در سیستم عصبی بکاهد و به درمان پارکینسون و آلزایمر کمک کند.
15. خواص چای آویشن در درمان سرطانها
شواهدی نشان میدهند که دمنوش آویشن برای مبارزه با سرطان سینه، سرطان کبد، سرطان ریه و سرطان روده مفید باشد زیرا سرشار از تیمول و کارواکرول است. این ترکیبات از رشد سلولهای سرطانی جلوگیری کرده و سبب مرگ این سلولها میشوند. بااینحال در این مورد هنوز به شواهدی بیشتری نیاز داریم اما پیشنهاد می کنیم از خواص دمنوش آویشن غافل نشوید!
16. فواید دمنوش آویشن برای کاهش وزن و لاغری
دمنوش آویشن برای لاغری هم خوب است. مصرف مداوم چای آویشن با داشتن ترکیبی به نام تیمول سبب تقویت متابولیسم یا سوخت و ساز بدن و کاهش اشتها میشود و نقش بهسزایی در کنترل وزن دارد.
17. چای اویشن برای بیماران MS
برای تأیید اثربخشی خواص دمنوش آویشن برای افراد مبتلا به اماس به تحقیقات بیشتری لازم است، اما بعضی مطالعات نشان دادهاند که دمنوش آویشن ممکن است برای افراد مبتلا به ام اس (مالتیپل اسکلروزیس) مفید باشد، زیرا حاوی ترکیباتی است که به کاهش التهاب در بدن کمک میکنند.
18. خواص دمنوش آویشن برای فیبرومیالژیا
فیبرومیالژیا نوعی اختلال مزمن است که با درد عضلانی، خستگی و اختلالات خواب شناخته میشود. برای نتیجهگیری قطعی درباره تأثیر دمنوش آویشن در درمان فیبرومیالژیا به تحقیقات بیشتری نیاز است اما گمان میرود که نوشیدن دمنوش آویشن میتواند به تسکین علائم فیبرومیالژیا کمک کند.
19. فواید دمنوش آویشن برای معده
در صورت ابتلا به نفخ، گاز معده و گاستریت یا حالت تهوع و اسهال و مسمومیت غذایی میتوانید از خواص ضدمیکروبی و ضدعفونیکننده آویشن بهره بگیرید.
یکی از معروفترین خواص دمنوش آویشن مربوط به ناراحتیهای گوارشی است. اگر دچار گاز معده، سوءهاضمه، نفخ یا تهوع و استفراغ شدید خواص چای آویشن برای معده را از یاد نبرید.
نوشیدن این دمنوش گیاهی با کمک به تولید آنزیمهای گوارشی سبب هضم بهتر غذا میشود. همچنین این دمنوش خاصیت ضدالتهابی و ضدمیکروبی هم دارد و با گاستریت معده و التهاب روده مقابله میکند.
20. فواید دمنوش آویشن ناشتا
مصرف دمنوش آویشن با معده خالی میتواند جذب مواد و خواص آن را بالا ببرد. پاکسازی دستگاه گوارش، تقویت سیستم ایمنی، افزایش تمرکز و هشیاری و آرامش اعصاب از خواص چای آویشن به صورت ناشتا هستند.
21. خواص دمنوش آویشن برای عفونت گلو
نوشیدن دمنوش آویشن هنگام سرماخوردگی به رفع عفونت گلو کمک میکند چون خاصیت آنتیباکتریال و ضدالتهابی دارد و خلط آور است.
22. فواید دمنوش آویشن برای چربی خون
آویشن و عصارۀ آن حاوی ترکیبی به نام ساپونین است که نقش مهمی در کاهش چربی خون دارد. ساپونین با کاهش جذب کلسترول در روده و اثرگذاری بر فعالیت آنزیمهای تجزیهکنندۀ چربی به کاهش چربی خون کمک میکند. برای بهره مندی از خواص دمنوش آویشن از مصرف آن غافل نشوید!
23. بهبود جریان خون با نوشیدن چای آویشن
یکی از مزایای دمنوش آویشن جلوگیری از انعقاد و لخته شدن خون است. این گیاه مادهای به نام رزمارینیک است که در گشاد شدن رگهای خونی و بهبود گردش خون مؤثر است. بنابراین چای آویشن برای جلوگیری از سکته مغزی یا قلبی مفید است.
24. دمنوش آویشن و فواید آن برای کمخونی
خواص دمنوش آویشن برای کمخونی به دلیل برخورداری از مقداری آهن است. مصرف مداوم دمنوش آویشن میتواند میزان آهن خون را بالا ببرد.
25. سلامت استخوانها با چای آویشن
گیاه آویشن دارای ویتامین K است و میتواند به تنظیم مقدار کلسیم در بدن و سلامت استخوانها کمک کند.
26. تسکین سیستم عصبی از خواص دمنوش آویشن
فواید دمنوش آویشن برای اعصاب به خاطر عطر آرامشبخش آویشن و برخورداری از ویتامین B6 و منیزیم است که برای بهبود عملکرد دستگاه عصبی و تسکین اعصاب ضروری هستند.
27. پیشگیری از مسمومیتهای غذایی با چای آویشن
هنگام مشکلات گوارشی از فواید دمنوش آویشن برای مسمومیت غذایی غافل نشوید. این نوشیدنی ترکیبی به نام تیمول دارد که دارای خاصیت ضدباکتریایی و ضدویروسی است و عوارض گوارشی ناشی از مسمومیت را کاهش میدهد.
28. درمان برفک دهان با چای آویشن
یکی از مزایای دمنوش آویشن این است که با ویژگی ضدباکتریایی و ضدمیکروبی خود میتواند از رشد باکتری در دهان و دندان جلوگیری کند. چای آویشن خاصیت ضدقارچی دارد بنابراین از رشد قارچ و باکتری در دهان و لثه جلوگیری نموده و برای درمان یا پیشگیری از برفک دهان مفید است.
29. تقویت بینایی از خواص دمنوش آویشن
آویشن و دمنوش آویشن به خاطر خواص آنتیاکسیدانی، به کاهش استرس اکسیداتیو در بدن کمک میکنند که این مساله به نوبهی خود بر محافظت از بافتهای چشم میتواند بسیار مفید باشد. بعلاوه خواص ضدالتهابی چای آویشن با کاهش التهاب چشم و بیماریهای چشمی همراه است.
30. فواید دمنوش آویشن برای زنان
نوشیدن دمنوش آویشن به کاهش درد قاعدگی، درمان کیست تخمدان و عفونت واژن در زنان کمک میکند. مصرف روغن و مکمل آویشن در طول بارداری و شیردهی توصیه نمیشود.
خواص دمنوش آویشن برای خانمها متعدد است. مثلاً نوشیدن چای آویشن برای دوران عادت ماهیانه یا پریودی خوب است و به تسکین درد شکم و اضطراب کمک میکند. دیگر خاصیت آویشن برای زنان درمان عفونت واژن و کنترل کیست تخمدان است.
کاهش دردهای قاعدگی
شواهدی مبنی بر خاصیت ضددرد و ضداسپاسم آویشن وجود دارد که ممکن است برای کاهش درد پریودی مفید باشد. همچنین مصرف دمنوش آویشن برای تنظیم عادت ماهیانه توصیه شده است.
درمان عفونت واژن
در پژوهشی مشخص شده که کرمهای واژینال حاوی آویشن و سیر در درمان عفونت واژن موثر عمل میکند.
درمان کیست تخمدان
طب سنتی مصرف دمنوش آویشن همراه با غذا را برای کیست تخمدان تجویز میکند.
31. خواص دمنوش آویشن برای مردان
پژوهشهای معدودی مشخص شده است که دمنوش آویشن ممکن است در کاهش خطر ابتلا به بیماری پروستات موثر باشد.
مزایای آویشن برای مردان در کاهش ریزش مو
استفاده از آویشن به شکل کرم یا پماد ممکن است برای کاهش ریزش مو و درمان شوره سر آقایان مفید باشد. پژوهشها دربارۀ فواید آویشن برای مو نشان داده که ترکیب روغن اسطوخودوس با آویشن، رزماری و چوب سدر میتواند رشد موی مردان را تا 44 درصد افزایش دهد.
32. فواید دمنوش آویشن برای کودکان
درمان گلودرد و خلط گلو، درمان عفونت تنفسی و گوارشی و تقویت سیستم ایمنی از جمله خواص چای آویشن برای کودکان است.
دمنوشهای ترکیبی با آویشن و خواص آنها
ترکیب برگ آویشن خشک با گیاهان دارویی دیگر میتواند به عطر و طعم و خواص آن بیفزاید.
خواص دمنوش آویشن و گل گاو زبان
میتوانید از دمنوش ترکیبی گل گاو زبان و آویشن برای آرامش و کاهش استرس و مقابله با عفونتهای تنفسی و گوارشی استفاده کنید. البته اگر به بیماری خاصی مبتلا هستید یا داروی خاصی مصرف میکنید، پیش از مصرف این دمنوش با پزشک خود مشورت نمایید.
فواید دمنوش آویشن و دارچین
از خواص چای آویشن و دارچین میتوانید برای کاهش التهابهای مختلف بدن یا تقویت دستگاه ایمنی در برابر عفونتهای قارچی و باکتریایی بهره بگیرید.
خواص دمنوش آویشن با عسل
ترکیب آویشن و عسل برای تسکین گلودرد و رفع التهاب گلو بسیار مؤثر است. این دمنوش با خاصیت ضداسپاسمی و ضدالتهابی خود میتواند به بهبود علائمی مانند نفخ، سوءهاضمه و دردهای شکمی را کمک کند.
خواص دمنوش آویشن و پونه و عسل
مصرف دمنوش آویشن و پونه و عسل هنگام دردهای قاعدگی یا سرماخوردگی مفید است، همچنین برای رفع سنگینی معده، هضم غذا، درمان اسهال و آرامش اعصاب کاربرد دارد.
فواید دمنوش آویشن و زنجبیل
مصرف دمنوش ترکیبی زنجبیل و آویشن برای درمان سرفه و آنفلونزا معجزه میکند.
خواص دمنوش آویشن و پونه و نعناع
دمکردۀ آویشن، نعنا و پونه برای تقویت اعصاب، درمان زکام و سرفه، کاهش غلظت خون، درمان حالت تهوع و نفخ معده مفید است.
خواص دمنوش آویشن و عناب
دمنوش عناب و آویشن برای رفع آسم و تنگی نفس، سرماخوردگی و آنفلونزا بسیار عالی است. توصیه میکنیم از خواص بی نظیر دمنوش آویشن و عناب در زمستان غافل نشوید. دم کرده آویشن و عناب برای افراد مبتلا به فشار خون بالا هم مفید است و خون را رقیق میکند.
خواص دمنوش آویشن و بابونه
این دمنوش گیاهی یکی از بهترین دمنوشها برای سرماخوردگی است جون هم خلط آور است و هم به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند. دمنوش بابونه آویشن برای آرامش و خواب بهتر و همینطور درمان گاز معده، نفخ معده و سندرم روده تحریکپذیر هم مفید است.
خواص دمنوش آویشن و زعفران
این دمنوش گیاهی نشاط آور و آرامشبخش است. مصرف دمنوش زعفران و آویشن برای برای قلب و عروق، بهبود مشکلات تنفسی و رفع سوءهاضمه مفید است. مصرف این دمنوش به خانمهای باردار توصیه نمیشود.
خواص دمنوش آویشن و پنیرک
این دمنوش ضدسرماخوردگی و سرفه است. دم کردۀ آویشن و پنیرک خلط آور بوده و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند. پنیرک برای درمان عفونت مثانه و کلیه هم مفید است.
خواص دمنوش آویشن در طب سنتی: طبع آویشن
آویشن در طب سنتی دارای طبع گرم و خشک در نظر گرفته میشود و افراد صفراوی نباید زیاد از آن مصرف کنند.
آیا چای آویشن کافئین دارد؟
خیر. چای آویشن بدون کافئین است. به همین دلیل، دمنوش آویشن برای افرادی که به کافئین حساس هستند یا بهدنبال نوشیدنی آرامبخش میگردند، بسیار مناسب است و در هر ساعتی از شبانه روز قابل مصرف است.
اهمیت کیفیت آویشن برای تهیهی دمنوش و چای
برای بهره بردن از تمام مزایای دمنوش آویشن باید به کیفیت و تازگی آویشن دقت کنید تا هم از عطر و طعم واقعی آویشن لذت ببرید و هم از فوایدش تمام و کمال استفاده کنید.
نحوه درست کردن دمنوش آویشن
برای تهیه چای آویشن و بهره بردن از مزایای آن کافی است یک قاشق چایخوری برگ خشک اویشن را در آب جوش بریزید و بگذارید 5 دقیقه بماند تا خواص درمانی و عطر و طعمش آزاد شود.
مضرات استفاده از دمنوش آویشن
مصرف متعادل چای آویشن برای اکثر افراد مفید و بیخطر است و می توانند از خواص دمنوش آویشن استفاده ببرند. اما مصرف بیش از حد آن ممکن است عوارض جانبی داشته باشد یا برای برخی افراد مضر باشد. نوشیدن بیشازحد دمنوش آویشن ممکن است سبب عوارضی مثل سردرد، کاهش فشار خون، سوزش معده، استفراغ، آلرژی پوستی، و بعضی تداخلات دارویی شود.
مضرات آویشن برای کبد
مصرف خودسرانه و بیشازحد آویشن ممکن است به کبد آسیب برساند و سبب ورم و التهاب کبدی شود.
مضرات آویشن برای قلب و فشار خون
زیادهروی در مصرف دمنوش آویشن ممکن سبب افت غیرطبیعی فشار خون شود.
چه کسانی نباید چای آویشن بنوشند؟
مصرف دمنوش آویشن ممکن است برای گروههای زیر مضر باشد:
- مبتلایان به فشار خون بالا یا دیابت
- کسانی که داروهای رقیقکننده خون یا داروهای هورمونی مصرف میکنند
- افرادی که به گیاهان خانواده نعناع مثل نعناع، اسطوخودوس، مریمگلی یا ریحان حساسیت دارند
میزان مجاز مصرف آویشن
شاید بپرسید که روزانه چقدر آویشن مصرف کنیم. مقدار مجاز مصرف آویشن برای دریافت خواص دمنوش آویشن بستگی به سن، شرایط جسمی و بیماریها و داروهای مصرفی دارد، با این حال مصرف یک لیوان چای آویشن در روز تقریباً خطری ندارد.
استفاده از چای آویشن به عنوان خوشبوکننده طبیعی هوا
رایحۀ آویشن به از بین بردن بوهای ناخوشایند و ایجاد فضایی تازه و دلپذیر در خانه کمک میکند. میتوانید از دمنوش آویشن به عنوان خوشبوکننده و تصفیهکننده طبیعی هوا استفاده کنید.
اسپری دمنوش آویشن
میتوانید دمنوش آویشن تهیه کنید و آن را در یک قوطی اسپری بریزید و آن را در فضاهای مختلف خانه یا اتومبیل یا روی پردهها و کوسنها بپاشید.
کیسههای خوشبوکننده یا آویشن خشک
برگ اویشن خشک را در کیسه یا دستمالهای کوچک بپیچید و در کمد لباس، جاکفشی، کشو و غیره قرار دهید تا بوی نامطبوع را به خود جذب کند.
دیفیوزر دمنوش آویشن
چند قاشق دمنوش آویشن را به مخزن آب دستگاه پخش رایحه یا دیفیوزر اضافه کرده و از رایحه انرژیبخشی که آزاد میشود لذت ببرید.
سوالات متداول در خصوص خواص دمنوش آویشن چیست
در پایان این مطلب از بلاگ آجیل فروشی اینترنتی حاجی بادومی به چند سؤال پرتکرار دربارۀ فواید چای آویشن و نحوۀ مصرف آن پاسخ میدهیم.
آیا در تهیه دمنوش میتوان آویشن را با سایر گیاهان ترکیب کرد؟
بله. برای تهیه دمنوش با آویشن میتوانید آن را با گیاهان و ادویههای دیگر مثل نعنا، زنجبیل و بابونه ترکیب کنید.
آیا چای آویشن فاقد کافئین است؟
بله. دمنوش گیاهی آویشن بدون کافئین است و در هر ساعتی از شبانه قابل مصرف است.
آیا مصرف دمنوش آویشن در طول بارداری یا شیردهی بدون خطر است؟
پژوهشها نشان دادهاند که آویشن میتواند مانند استروژن در بدن عمل کند. بنابراین مصرف دمنوش اویشن در بارداری توصیه نمیشود زیرا ممکن است باعث سقط جنین یا زایمان زودرس شود. پیش از مصرف آویشن در دوران شیردهی هم با پزشک مشورت کنید.
مقدار مجاز مصرف دمنوش آویشن چقدر است؟
مقدار مصرف دمنوش آویشن به عوامل مختلف بستگی دارد اما یک لیوان در روز کافی و بیخطر است.
آیا چای آویشن برای کودکان مناسب است؟
مصرف متعادل دمنوش آویشن برای کودکان ایرادی ندارد. در صورت لزوم پیش از مصرف حتماً با متخصص کودکان مشورت کنید.
خواص دمنوش آویشن کوهی چیست؟
خواص آویشن کوهی آن را به یکی از بهترین داروهای گیاهی برای سرماخوردگی و سرفه تبدیل کرده است.
فواید دمنوش آویشن برای رحم چیست؟
نوشیدن این دمنوش گیاهی برای درمان عفونت رحم و کاهش درد قاعدگی مفید است.
بهترین زمان مصرف چای آویشن چه زمانی است؟
زمان مناسب برای مصرف و بهره مندی از خواص دمنوش آویشن بستگی به هدف و نیاز شما دارد. مثلاً اگر رژیم لاغری دارید بهتر است دمنوش را قبل از صرف غذا مصرف کنید تا اشتهای شما را کاهش دهد.
- خواص دمنوش بابونه: 28 فایده شگفت انگیز + طرز تهیه...
- خواص دمنوش اسطوخودوس: 23 تاثیر بینظیر + عوارض و نحوه...
- خواص دمنوش زعفران: 33 فایده بی نظیر بر سلامتی +...
- خواص کشمش برای کبد چرب: 14 خاصیت جادویی + مقدار...
- خواص گردو برای زنان: 25 تاثیر طلایی بر سلامتی +...
- خواص سویا آجیلی برای سلامت زنان، مردان و کاهش وزن...